“Duurzaam duurt het langst.”

Bouwen aan klantrelaties.

Over ons

Hallo, wij zijn Hoekstra

Hoekstra Schilders & industriële spuiters is opgericht in 1993. Hierdoor is een rijke familietraditie voortgezet die al drie generaties voortleeft. Deo Hoekstra werd met een kwast in zijn hand geboren en het was dan ook logisch dat hij Dongen en de regio van een likje verf ging voorzien.

Meer dan schilderen

In de loop der tijd breidde het dienstenaanbod uit en inmiddels verzorgt Hoekstra naast schilderwerk ook beglazing, wand- en vloerafwerking en onderhoud voor particulieren en bedrijven. Het team van Hoekstra bestaat uit een tiental vakmensen. Het kantoor en de werkplaats van het schildersbedrijf zijn gevestigd aan De Leest 9F in Dongen.

Focus op duurzaam

Bij ons ligt de focus op duurzaamheid. Onze klanten komen niet terug als de verf na een jaar loslaat. Wat wij uit ervaring weten: duurzaam vakwerk zorgt voor duurzame klantrelaties.

Spuitwerk voor interieur en industrie

Ook voor spuitwerk bent u bij ons aan het goede adres. Wij spuiten zowel meubels als deuren (o.a. binnendeuren, kantoordeuren en nieuwe deuren). We voeren alle schuur- en herstelwerkzaamheden uit in eigen werkplaats.

We werken uitsluiten met 2K producten van AkzoNobel/Sikkens. Extra hardheid en krasvastheid worden gegarandeerd door gebruik te maken van een 2-komponentenlak.

Wij verzorgen desgewenst ook het transport van meubels en deuren die gespoten moeten worden.