Diensten

Schilderwerk woning

Nieuwe woning? Of is het schilderwerk van uw huidige (huur)woning aan een opknapbeurt toe? Wij zijn een ervaren schildersbedrijf aan wie u het schilderwerk met een gerust hart kunt overlaten. Onze vakschilders werken netjes, veilig en snel.

Schilderwerk bedrijfspand

Is uw bedrijfspand, winkel of ander vastgoed toe aan een opfrisser? Onze ervaren schilders zetten uw pand graag weer strak in de verf. Zowel binnen als buiten. Wij werken uitsluitend met professionele lakken en kwaliteitsverven voor een duurzaam eindresultaat. Door onze grote capaciteit zijn grote schilder- en onderhoudswerken bij ons geen enkel probleem.

Wand- en vloerenafwerking

Pas verhuisd of gewoon zin in een interieur make-over? Hoekstra Schilders en industriële spuiters maakt uw woning of bedrijfsruimte ook binnen weer lekker fris. U kunt bij ons terecht voor diverse soorten wand- en vloerafwerking.

Duurzaam onderhoud aan uw woning of bedrijfspand

Meestal is schilderwerk bij ons het uitgangspunt. Dit wordt veelal gecombineerd met andere noodzakelijke onderhoudswerkzaamheden zoals het vervangen van kozijnen of glas, wand- of vloerafwerking of gevelreiniging. We horen regelmatig ‘laten we dat dan maar meteen meepakken’. Deze aanpak staat garant voor een optimaal eindresultaat.

Isolatieglas

Is uw woning of bedrijfspand nog voorzien van oud dubbelglas? Op zich prima, maar als u nu toch bezig bent met het onderhoud is het vervangen van oud dubbelglas door HR++ of triple isolatieglas een slimme zet. Isolatieglas kan geplaatst worden in kozijnen, ramen en deuren. Met dit isolatieglas brengt u uw energierekening omlaag en houdt u meer warmte in uw woning of bedrijfspand vast. Hoewel wij de duurzaamheidsgedachte ondersteunen, is het uiteraard nog steeds mogelijk om bij ons standaard dubbelglas te bestellen.